EvilCookie

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Valar Morghulis

Hals über Kopf#3120
 4618956

#12419 18 wrz 2015, 17:43

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Dominika, Doma, Masza, Miśka - preferuję dwa środkowe!
O SOBIE: Dwudziestokilkuletnia (nie wdawajmy się w szczegóły!) studentka filologii germańskiej z językiem szwedzkim, patentowany i dyplomowany leń, zdeklarowana pastafarianka, już wkrótce nauczyciel niemieckiego. Rozwiązuję problemy nawet, jeśli ich nie ma i świetnie dogaduję się z butelką dowolnego alkoholu (chcesz wkupić się w moje łaski? Szukaj najbliższego monopolowego). Wybucham śmiechem na pogrzebach, udaję, że potrafię słuchać i na domiar złego sprawdzam się w roli mistrza zen. Bipolarność to moje drugie imię, przez co nawet młody Werter i jego cierpienia odbiegają w przedbiegach, zaś seksualne aluzje to nieodłączna część upływu dnia. Od pięciu lat z roczną przerwą błąkam się po pbf-owym rynku, stosuję taktykę dystansu poznawczego, uśmiecham się nawet przez sen, nie palę, nie piję (w małych ilościach). Z natury dusza pomocna i ciepła, z doświadczenia - spostrzegawczy efekt uboczny społeczeństwa.
ULUBIONA KSIĄŻKA: najbardziej znienawidzona kwestia przez mole książkowe - wybieranie ulubionej książki jest jak decydowanie, które dziecko najbardziej się kocha (bo wiadomo, że najmłodsze - powiedziała trzecia i ostatnia latorośl rodziców). W każdym razie, stawiam na Samotność 12 Arsena Riewazowa, Władcę Pierścieni, twórczość Kinga, Millenium, pana Pottera oraz trylogię husycką.
ULUBIONY SERIAL: burzliwa miłość do Shameless US, nieco bardziej stonowana do Supernatural oraz wieczna aż po grób do Gry o Tron, How I Met Your Mother i How to Get Away with Murder! Poza tym szeroki wachlarz złożony z Sense8, Mr. Robot, Sherlock, Orange is The New Black, The Walking Dead, Downtown Abbey, Misfits, True Blood, Friends, Skins.
ULUBIONY FILM: Święci z Bostonu, Urodzeni mordercy, Bękarty Wojny.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Metallica od urodzenia!

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: niemieckiej gramatyce, polskiej historii, rosyjskiej literaturze, międzynarodowym języku miłości! Do tego dojdzie grafika, troszkę css'a, fabularne psocenie i posty długości nowelek.
POMOGĘ Z: avatarami, kodami, dramami, merytorycznym wsparciem zza kulis!

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: fantastyka z umiarkowaną ilością mechaniki, potterowskie, historyczne & oparte na seriach książek, które czytałam i pokochałam.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM:
» LatestGeneration jako Scorpius Malfoy,
» Seven Kingdoms jako Aylward Baratheon i Laena Waters,
» Panem jako Etaine Donovan,
» Imaginetime jako Anastasia Daniels,
» Francja jako Fiodor Chirjakow i Jesper von Westerholt
» Petersburg jako Igor Aristov, kniaź alkoholowego imperium.

+ cała rzesza potterowskich, gdzie nie było dane mi zagrzać miejsca dłużej.

AKTUALNIE GRAM NA:
» fortherealm jako Willem Reyne & Aenys Velaryon.

ULUBIONE WYGLĄDY:
  • » żeńskie i męskie: za każdym razem inne!
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2019, 18:41 przez EvilCoockie, łącznie zmieniany 8 razy.

Awatar użytkownika
O mnie
jestem szamanem
Podziękował(a): 1 raz

#12420 18 wrz 2015, 18:09

Po pierwsze - Święci z Bostonu i Bękarty Wojny <3 <3 <3
A po drugie - OJACIE Scorpius, siemka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Valar Morghulis

Hals über Kopf#3120
 4618956

#12426 18 wrz 2015, 20:12

Najpierw drugie, bo się jaram - OJACIE, SAL! <aaaa> < 33333333
Tyle lat i się pamięta! <3 <3

Wracając do pierwszego: ubóstwiam już za sam fakt, że znasz Świętych, ludzie nie kojarzą, nie wiedzą, co tracą <3

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Midgard

#12427 18 wrz 2015, 20:26

OMG, NO NIE WIERZĘ, KOPĘ LAT.

Nie dopisałaś ważnej rzeczy: spec od CSS. #swag

ps. Nemo nie żyje ;/
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 20:42 przez czarny kot, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Valar Morghulis

Hals über Kopf#3120
 4618956

#12428 18 wrz 2015, 20:29

Czarny kot, halo, halo, my się znamy? :v

Nie dopisałam, bo nie lubię się chwalić :cool:

Awatar użytkownika
O mnie
jestem szamanem
Podziękował(a): 1 raz

#12431 18 wrz 2015, 22:46

nooo, pamięta się, pamięta, super było :cool:
i współczuję wszystkim ludziom, którzy nie kojarzą Świętych ;( drugą część widziałaś? moim zdaniem też dobra, ale pierwsza to jest mistrzostwo ;__;

Awatar użytkownika
O mnie
Jestem dumnym dziwakiem z zabójczym ćpuńskim spojrzeniem.
Przepychać lubię się jedynie na fabule.
Moje RPGi
Kołysanka i Midgard
Pomógł(a) : 6 razy
 disaster69

#12432 18 wrz 2015, 23:11

Na zawsze w moim sercu, wstrętny i najlepszy Scorpiusie Malfoyu! <3

Obrazek
Wide open ears
Disarm the dream tickler
In the constant moment
Let the blood flow

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Valar Morghulis

Hals über Kopf#3120
 4618956

#12444 19 wrz 2015, 10:29

Pytanie! :cool: Pewnie, że widziałam - widziałam i płakałam nad moim pięknym Seanem Patrickiem Flanery, który w drugiej części miał na twarzy więcej botoksu niż Pamelka silikonu w piersiach :<

I kogo ja tu widzę, moja cudna, wredna Lilka! <3 <3

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Valar Morghulis

Hals über Kopf#3120
 4618956

#16130 16 sty 2016, 13:01

BATMAN SIEDMIU KRÓLESTW

Obrazek

ODPOWIEDZ ]