ancy

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
Awatar użytkownika
O mnie
Bawię dziecko, a w wolnych chwilach gram.
Moje RPGi
seattle
 ancy#7652

#12615 25 wrz 2015, 12:43

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Ancy (Ancymon, kiedyś symboliczna, szarlotka, thomasowa)
O SOBIE: Jestem na ostatnim roku magisterki, rocznik 91 - stara dupa. Studiuje w Krakowie. Opowiedziałabym wam trochę więcej o sobie, ale po pierwsze jestem leniwym plackiem, a po drugie nie mam życia. Żyję grą na Bostonie i oglądaniem seriali, a ostatnio też zagłębianiem się w lekturze nudnych książek, przez które muszę przebrnąć by napisać pracę magisterską. Co wieczór Fronczewski rekompensuje mi ten ból i czyta do snu Pottera.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Harry Potter, Gwiazd Naszych Wina, Igrzyska Śmierci, Niezgodna, Zbuntowana, Wierna.
ULUBIONY SERIAL: Grey's Anatomy, Weeds, Gossip Girl, 90210, Przyjaciele, Hot in Cleveland, Rizzoli & Isles, The Vampire Diaries, Glee, New Girl, Hart of Dixie, The Mentalist, Revenge, Revolution, Pretty Little Liars, Sex And The City, Jane By Design, Cougar Town, Mad Men, Drużyna A.... sporo tego.
ULUBIONY FILM: Klasyki! Top Gun, Say Anything, Against All Odds, Pretty Woman, Armagedon, Uwierz w ducha itp itd Poza tym Gwiazd Naszych Wina, Something's Gotta Give, Julie & Julia, It's Complicated, The Devil Wears Prada, Mamma Mia!
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: wszystkiego po trochę słucham... no może nie wszystkiego, ale nie jestem przesadnie wybredna.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA:trochę na programach graficznych
POMOGĘ Z: jestem bezużytecznym plackiem, nie pomagam - a tak serio czasem zrobię jakiś avek, robiłam też trochę grafy na forum itp, ale animacji nie potrafię jeszcze robić w dobrej jakości

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Second Life.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: californialife (późniejsze - hotelwars ), dirty secret (lecz szybko się wykruszyłam) i Sydney
AKTUALNIE GRAM NA: Bostonie! <3
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Lindsay Ellingson, Barbara Palvin, Amber Tamblyn, Shailene Woodley, Sasha Alexander...
    - męskie: Tom Hiddleston, Adam Levine, Gabriel Macht, Patrick Dempsey, Nat Wolff, Theo James, Jon Kortajarena...

ODPOWIEDZ ]