Ogłoszenia

Dział, w którym znajdują się najważniejsze informacje związane z funkcjonowaniem forum. Znajdziesz tutaj ogłoszenia, regulamin, przewodnik po Edenie oraz spis odznak.

Awatar użytkownika
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 8 razy

medusa_gaze
 5002181

#62950 29 maja 2025, 22:15

OGŁOSZENIE #105 — aktualizacja regulaminu
Drodzy Edeńczycy! <3

Informujemy o aktualizacji regulaminu Edenu. Zmiany mają na celu uporządkowanie zasad, poprawę przejrzystości oraz dostosowanie regulaminu do aktualnych potrzeb naszej społeczności. Link do poprzedniej wersji regulaminu możecie znaleźć tutaj.

🎯 Co się zmieniło?

✨ Większa swoboda dla wszystkich
  • Zmiana nicku — nie jest już jednorazowa! Możecie złożyć zamówienie na zmianę w każdej chwili
  • Więcej uprawnień dla Edeńczyków — teraz możecie zakładać tematy w działach Zapowiedzi, Reklamy i prowadzić własne Warsztaty
  • Uproszczone zasady — mniej restrykcyjnych punktów, więcej zrozumiałych wytycznych
🎨 Nowy wygląd i struktura
  • Przejrzysty system numeracji (1.1, 1.2, itd.)
🤝 Kultura szacunku
  • Zamiast długiej listy zakazów, wprowadzamy prostą zasadę: na Edenie obowiązuje kultura szacunku. Wzajemny szacunek, tolerancja i dobre maniery to podstawa naszej społeczności!
🔄 Zmiany w istniejących działach

📢 Zapowiedzi i Reklamy
  • Teraz wszyscy Edeńczycy mogą zakładać tematy (nie tylko Konta RPG)
  • Nadal zachęcamy do korzystania z Kont RPG dla lepszej organizacji
🛠️ Warsztaty
  • Każdy może prowadzić warsztat! Nie musisz być w grupie Graficy/Technicy
  • Zachęcamy jednak do dołączenia do odpowiednich grup
⭐ Oceny RPG
  • Bez większych zmian — nadal mogą zakładać Konta RPG i administratorzy Edenu za zgodą zespołu
  • Dodano możliwość zakładania przez zwykłych Edeńczyków będących adminami RPG
🤝 Partnerstwo
  • Uproszczone zasady współpracy — usunięto wymaganie umieszczania bannera dla forów RPG (pozostało tylko dla blogów)
  • Partnerzy prezentowani w stopce forum
  • Mniej wymagań, więcej elastyczności
📋 Ważne przypomnienia
  • Konta RPG — nadal możecie mieć nieograniczoną liczbę takich kont
  • Zmiana nicku — pamiętajcie o podaniu starego nicku w profilu lub prezentacji
  • Znajomość regulaminu — pozostaje obowiązkowa dla wszystkich
🕒 Kiedy wchodzi w życie?

Nowy regulamin obowiązuje od dziś! Prosimy o zapoznanie się z nim w spokoju.

❓ Masz pytania?

Jeśli coś jest niejasne lub macie propozycje dalszych usprawnień, piszcie do nas w temacie Pytania i propozycje. Jesteśmy otwarci na Wasze sugestie!

Dziękujemy za cierpliwość podczas prac nad nowym regulaminem i liczymy na to, że zmiany przypadną Wam do gustu!
Razem tworzymy Eden jeszcze lepszym miejscem dla wszystkich! 💙

Administracja Edenu. <3
Obrazek

Zablokowany