#161 Pbfy, avatary

Nasze małe centrum wszechświata, oko Saurona. Widzimy wszystko, rozmawiamy o wszystkim, dyskutujemy o tym, co nas najbardziej gryzie!
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
Moje RPGi
nie gram, ale szukam czegoś ciekawego!

#62840 28 lut 2025, 23:26

Cześć, jestem PBF'owym dinozaurem i korzystając z wolnego czasu i pasji do robienia avatarów, chciałabym wrócić i reaktywować swoją działalność non-profit.
Jak wyglądają teraz pbf'y? Jak wiele zmieniło się od tych 5-6 lat? Jakie avatary (wymiary) są teraz na topie? Nadal to 320x200px jak kiedyś czy 640x400px jak już gdzieś zauważyłam?
Dzięki za odpowiedzi!

Awatar użytkownika
O mnie
tworzę avatary i znowu dałam się wkręcić w forko
Moje RPGi
zarządzam bazarem z avatarami
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 59 razy

#62841 01 mar 2025, 0:42

INFERNAL pisze:
28 lut 2025, 23:26
Cześć, jestem PBF'owym dinozaurem i korzystając z wolnego czasu i pasji do robienia avatarów, chciałabym wrócić i reaktywować swoją działalność non-profit.
Jak wyglądają teraz pbf'y? Jak wiele zmieniło się od tych 5-6 lat? Jakie avatary (wymiary) są teraz na topie? Nadal to 320x200px jak kiedyś czy 640x400px jak już gdzieś zauważyłam?
Dzięki za odpowiedzi!
Jeśli chodzi o pbfy to ich ilość znacznie się zmniejszyła i fora żyją dłużej. Co do avatarów to wymiar 400x640 zapewnia najlepszą jakość. "Bankiem" avków nadal jest tumblr, eden i założony przeze mnie bazarek (zapraszam gorąco do dzielenia się tam swoimi avkami <3 )
Społeczność przesiaduje na discordzie i to tam częściej toczą się dyskusje, niż tak jak kiedyś na czartcie/edenie. Choć to też kwestia dyskusyjna... Więcej grzechów nie pamiętam :nori:
Uroczyście przysięgam, iż knuję coś niedobrego.

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ ]