Czarodzieje

ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
Ekipa współczesnego forum potterowskiego czarodzieje.org!
Moje RPGi
Czarodzieje
 Głównie: .pianka, melu9859

#62412 09 paź 2024, 19:08

Obrazek

To niezwykłe, ale właśnie mija 15 lat odkąd nasze forum PBF Czarodzieje po raz pierwszy otworzyło swoje wirtualne drzwi dla wszystkich miłośników magii i czarodziejskiego świata. W tym czasie wiele się wydarzyło, zmieniliśmy się razem z Wami, rozwijaliśmy się, a także przeżywaliśmy niezliczone przygody w wykreowanym przez nas wspólnie czarodziejowym świecie. Każdy rok spędzony razem był pełen wrażeń, zaskakujących fabuł i niezliczonych emocji. Mamy nadzieję, że kolejne lata przyniosą jeszcze więcej niesamowitych chwil, wspólnych sukcesów i historii, które będziemy pisać razem!
Z tej okazji zapraszamy wszystkich na forumowe wydarzenie związane z ta okrągłą rocznicą! Możecie wziąć udział w loterii, rozegrać imprezowe fabuły oraz zdobyć specjalną odznakę Czaroimprezowicza! Chcielibyśmy serdecznie podziękować każdemu z Was – zarówno tym, którzy są z nami od samego początku, jak i tym, którzy dołączyli do nas po drodze 🤍

Zachęcamy również do udziału w uroczystym otwarciu Muzeum Czarodziejskiej Historii, na którym czeka na Was event! Zobaczycie jak najważniejsze magiczne rody przyczyniły się do powstania muzeum, a także możecie wziąć udział w specjalnym konkursie, do wygrania samochód! Wszystkie szczegóły znajdziecie w tym temacie.

www.czarodzieje.org
Czarodzieje świętują 15 urodziny! Z okazji naszego jubileuszu przygotowaliśmy dla Was wyjątkową niespodziankę – każdy nowy i obecny użytkownik ma szansę wziąć udział w magicznej loterii i zdobyć niesamowite nagrody!

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
Czarodzieje

#63131 01 wrz 2025, 21:18

Obrazek

✦ Tegoroczne wakacje dobiegły końca – wszystkie postacie wróciły już do Wielkiej Brytanii, a przed nami początek nowego roku szkolnego! Uroczyste rozpoczęcie odbywasię wyjątkowo na błoniach, gdzie ponownie zabrzmi gwar uczniów, a już niedługo lekcje, kółka i treningi quidditcha ruszą pełną parą!

✦ Początek roku szkolnego 2025/26 przyniósł wyjątkowe wieści – Hogwart otworzył się szerzej na współpracę międzynarodową, tym razem z dwiema amerykańskimi szkołami magii: Ilvermorny oraz Salem. To okazja do nowych znajomości, wspólnych wyzwań i fabularnych niespodzianek!

✦ A to jeszcze nie wszystko – czeka na Was wiele innych nowości, zmian i atrakcji, które urozmaicą ten rok szkolny! Wszystkie nowości znajdują się w tym temacie.

Serdecznie zapraszamy!

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
Czarodzieje

#63224 16 lis 2025, 21:28

Obrazek
Niebawem na forum Czarodzieje rusza całkiem nowa fabuła roczna Wielkiego Turnieju Magicznego, w którym czarodzieje z Wielkiej Brytanii i USA będą mogli zmierzyć się w różnych zadaniach, by wyłonić najbardziej wszechstronnego czarodzieja. Zanim to jednak nastapi konieczne są liczne przygotowania, teraz jednak możecie zapoznać się z:

Konferencją prasową w Ministerstwie Magii, w której przedstawiciele takich gazet jak Prorok Codzienny, Żongler, Czarownica, a także dziennikarze prasy amerykańskiej – The New York Enchanter, The Boston Spellcaster, Witchlight Tribune, Magical Times USA, zadawali swoje pytania przedstawicielom władzy brytyjskiej oraz amerykańskiej, odnoszące się do organizacji tego wielkiego wydarzenia. Wszystko to możecie przeczytać w tym temacie!

oraz

Całkiem nowym wydaniem naszego Proroka Codziennego, który doskonale podsumowuje co działo się podczas konferencji oraz jakie nastroje towarzyszą całemu przedsięwzięciu. W nowym wydaniu można znaleźć także pytanie konkursowe, nagrodą jest zdobycie darmowych wejściówek do strefy VIP na trybuny otwarte podczas konkurencji inauguracyjnej! Wszystko znajduje się pod tym linkiem!