teksas w dwóch odsłonach

Jesteś ciekawy/a jakie nowe RPGi pojawiają się na rynku? Chcesz śledzić ich losy od samego początku? Zajrzyj do tego tematu i dowiedz się jak najwięcej.
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
Moje RPGi
babo, ile mam czekać na twoje forum ???
Podziękował(a): 26 razy | Pomógł(a) : 4 razy

#62548 14 gru 2024, 19:19

Nie wiem jak dla niektórych rubryki w karcie postaci mogą być po nic, ale ok. Widzę, że pani misia ostro tu grinczuje na edenie :lol: ale czymże byłoby to miejsce bez pełnoetatowych narzekaczy, kiedyś było apple, teraz mamy misiaczka :lol:

Jestem mile zaskoczona, że tak szybko otwieracie forum. Sporo informacji do przyswojenia i faktycznie, kwestia multiversum brzmi dla mnie intrygująco.
Link podamy o 16:00 - będziecie mogli na spokojnie zapoznać się z forum
Dobrze myślę, że forum będzie do wglądu już o 16? Świetny pomysł, zważywszy, że oferujecie inne podejście do tematu, więc pewnie będzie trochę rzeczy do czytania. Ode mnie buźka i trzymam kciuki, żeby otwarcie poszło jak po maśle <3
7 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
besty, lucky, alisa
Moje RPGi
don't mess with texas

#62550 14 gru 2024, 20:08

misia pisze:
14 gru 2024, 12:16
Widzę mocną inspirację francuskimi forami, więc mam pytanie odnośnie karty postaci. Po co tyle pytań o nic? Znajomość języków, doświadczenie zawodowe, narodowość czy pochodzenie [etniczne] oraz — największy absurd — o marzenie postaci, to są pytania, które miałyby sens przy aktywnym MG, a z tego co widziałam, na tę chwilę go nie planujecie. Jaki to będzie miało realny wpływ na moją rozgrywkę z innymi graczami? Czy będziecie stały nad każda karta i pilnowały, by pochodzenie etniczne postaci zgadzało się z pochodzeniem wizerunku?

Przyznam, że zainteresowało mnie to multiverse. Jak to będzie działać? Czy mogę sobie stworzyć postać tylko pod to, by móc grać postacią przeniesioną z innego forum?

Plus za zapisywanie posta, jest to zmora większości graczy.

Na koniec życzę wam powodzenia, bo pomimo iż nie wpadnę, to super, że otwieracie miejsce odpowiadając na potrzeby graczy.
Przykro nam, ale najwyraźniej nasze podejście do forów jest po prostu różne - nie możemy się zgodzić z tym, że jakakolwiek treść pojawiająca się w karcie może być traktowana jako nic. Dla nas ta wizytówka to tak naprawdę pewnego rodzaju pierwsze wrażenie. Kompendium wiedzy zarówno o postaci jak i o tym, jak dany autor bądź autorka zamierzają daną postać kreować. Ilość wymaganych przez nas informacji może być traktowana jako duża, ale na dobrą sprawę niespecjalnie wybiega poza to, co zwykle tworząc kartę postaci się w niej zawiera.

W sprawie mechaniki pozostałych rozwiązań - zaprosimy do zapoznania się z ich zasadami już na naszym forum. Widzimy się jutro o 16. ❤️
4 Obrazek

Awatar użytkownika

#62552 14 gru 2024, 23:18

Cieszy mnie to, że jesteście na forumotion - przynajmniej forum nie będzie wyglądało tak samo jak każdy inny SL, bo te poza czasem! kolorami nie różnią się kompletnie niczym. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że zdążę na otwarcie <3
2 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
besty, lucky, alisa
Moje RPGi
don't mess with texas

#62557 15 gru 2024, 16:03

Zgodnie z obietnicą, przybywamy do Was z zaproszeniem ❤️ Poniżej znajdziecie bezpośredni link do naszego forum, wpadajcie i rozejrzyjcie się na spokojnie - macie czas aż do 20:00, wtedy otwieramy rejestrację i zacznie dziać się magia.

Szybko zauważycie zapewne brak klasycznego shoutboxa. Również tutaj postanowiliśmy ugryźć temat odrobinę inaczej, zapraszamy Was więc serdecznie na nasz teksański serwer na Discordzie: