Jeśli coś takiego istnieje, a nie zanotowałem, to znaczy, że moje pbf-owe rozeznanie jest jeszcze gorsze, niż sądziłem.
Podbijam Nowy Orlean ale też podtrzymuje dalej jakieś małe, klimatyczne miasteczkoblackout_ pisze: ↑13 mar 2022, 12:02A za mną od jakiegoś dłuższego czasu chodzi Nowy Orlean, albo ogólnie Luizjana; w zasadzie średniej wielkości miasteczko w tym stanie byłoby w porządku opcją. Okolicami Memphis czy innego Detroit z naciskiem na wyższe wskaźniki przestępczości też bym nie pogardził.![]()
Jeśli coś takiego istnieje, a nie zanotowałem, to znaczy, że moje pbf-owe rozeznanie jest jeszcze gorsze, niż sądziłem.
o podbijam Koreę, dramy na netflixie sprawiły, że zdecydowanie zagrałabym na czymś osadzonym w Seulucookiemonster pisze: ↑13 mar 2022, 11:07Od kilku miesięcy mam ogromną ochotę zagrać na forum osadzonym w Korei lub Japonii![]()
Podbijam Warszawę, byle nie na forumpolishcuks pisze: ↑12 kwie 2022, 12:43Chętnie bym zobaczyła małe i klimatyczne miasteczko, w którym nie ma tłumów turystów, każdy zna swojego sąsiada, ma swoje szare życie i zwyczajną pracę w miejscowym spożywczaku. Fajnie jakby miejscówki poza zdjęciami miały jakieś opisy żeby to wszystko było jakieś takie bliższe, z jakimś charakterem. I wcale nie musi to być nic w PL, równie dobrze może to być Irlandia, Anglia, może Norwegia?
Z drugiej strony też chętnie bym zagrała na Warszawie <3