goodaz.

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
#BLM
Pomógł(a) : 1 raz
 goodaz#5250

#8998 06 lip 2015, 19:38

• TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: patrycja, ale wolę by mówiono mi pati lub goodaz.
O SOBIE: hej, imie już znacie, moje nicki też.. mam 23 lata, pochodzę z małego miasta na Podkarpaciu, od około dziesięciu lat mieszkam w Anglii. Do 19 roku życia uczęszczałam do college na kierunki public services i health and social care, zrezygnowałam jednak z nauki kiedy moj zwiazek okazal sie bardziej powazny niz myslalam.... Byłam młoda i głupia... . :C Mam dwóch wspaniałych synków Raphayel'a (skończy trzy lata w litopadzie) i Trevontae (będzie miał rok w grudniu). Jestem dość wybuchową osobą, zdecydowanie realistka. Obecnie pracuję, zajmuję się dziećmi i domem.
ULUBIONA KSIĄŻKA: nie mam ulubionej, ostatnio czytałam Córkę oficera i powiem szczerze, że bardzo mi sie spodobała.
ULUBIONY SERIAL: angielski serial, podobny do Na Wspólnej - Eatenders; Stargate sg1. My wife and kids, Rules of engagment i How i met your mother. Nie wiem, chyba tyle. Nie oglądam zbyt dużo telewizji.
ULUBIONY FILM: jamajski filmy Shottas i Jamaican mafia; How high, friday (wszystkie części), Green mile, Harold i Kumar (również wszystkie części); angielskie filmy: 4.3.2.1, Kidulthood, Adulthood oraz Anuvahood, One day; 300, 47 Ronin, IP MAN, Ong Bak (wszystkie czesci chociaz musze przyznac, ze 3 jest moja ulubiona <3), The Protector i kilka innych martial arts.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: dancehall, reggae, grime, rnb

• UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: nie znam się ani na kodach, ani na programach, haha. Jedyne co wiem o programach to jak zrobic avatar. ; P
POMOGĘ Z: awatarami

• TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: najczęściej gram na realnych forach.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁAM: Bardzo dawno grałam, dopiero niedawno postanowiłam zacząć grę na forum od nowa. Kiedyś grałam na jakimś wilczym forum (haha, jedno z pierwszych for pbf) oraz na anime jako Na'amah.
AKTUALNIE GRAM NA: niczym, nie mam czasu, niestety.
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: jasmine sanders, beyonce, rihanna, nicki minaj, christina santini, draya michele, miracle watts i kilka innych
    - męskie: charles michael davies, t.i, michael b jordan, wiz khalifa, morgan freeman, idris elba, ty dolla sign itp.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2016, 23:26 przez goodaz, łącznie zmieniany 1 raz.
I'VE GOT LOVE FOR THE GHETTO , LOVE FOR THE HOOD
LOVE FOR THE PEOPLE THAT TURN THE BAD INTO GOOD
- Morray "Trenches"

Awatar użytkownika
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 8 razy

medusa_gaze
 5002181

#13316 21 paź 2015, 17:56

Hej Goodaz, grasz gdzieś teraz? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
#BLM
 goodaz#5250

#13679 07 lis 2015, 19:39

Hej, tak gram. :) Od wczoraj na Hereford :P Wcześniej byłam na notredamehs :)
- Morray "Trenches"

Awatar użytkownika
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡

medusa_gaze
 5002181

#13690 08 lis 2015, 2:50

Miałam nadzieję, że z tobą gdzieś zagram ;d uwielbiam Twoje awki iii..masz mega słodkich synkow *_* (widziałam na tumblr xd)
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
#BLM
 goodaz#5250

#14157 25 lis 2015, 23:22

Dziekuję. ^_^ Może kiedyś zagramy, obecnie gram na Savannah i chyba tak zagoszczę na dłużej, jakoś ciężko jest mi zagościc na forach na dłużej tydzień. :/
- Morray "Trenches"

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡

medusa_gaze
 5002181

#14163 25 lis 2015, 23:54

Jeszcze niedawno temu był hereford :lol: No ale ok, może ty wbijesz na NO, a może ja na savannah :D
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
#BLM
 goodaz#5250

#24197 03 gru 2016, 20:31

Irie, co z tego, że już sobie razem zagrałyśmy, jak obie teraz nie mamy na nic czasu, nie wiem czy zauważyłaś ale znikamy z for w mniej więcej tym samym czasie. :lol: Ale muszę przyznać, na niektórych to ty zostajesz dłużej, szacunek, bo nie ważne jak bardzo ja bym chciała - nie mogę. :|

PS. zmień już avatar, bo mi się znudził. <alko>
- Morray "Trenches"

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡

medusa_gaze
 5002181

#24227 04 gru 2016, 20:56

Łooo pobilas swój rekord, odpowiedziałaś mi po roku czasu :lol:

No kurde, nie wiem czemu tak znikamy i to jeszcze zawsze podczas wspólnych gier :lol: co do awatara to muszę, ale brak mi weny :c
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
#BLM
 goodaz#5250

#24256 06 gru 2016, 0:11

Hahaha, byłam busy. :x
Chyba wiem dlaczego tak znikamy, nie możemy znaleźć dla siebie miejsca. :lol:
W ogóle dzisiaj zamarzałam w pracy, nie dość że pracuje pod ziemią bo w subwayu, to jeszcze jedyne dwa źródła naszego ciepła czyli - OVEN i HOT DISPLAY, nie działają! Było jakieś 2 stopnie na plusie i pracowaliśmy w krótkich rękawkach bo nasz szef nie ma polarów dla nas... :roll:
- Morray "Trenches"

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡

medusa_gaze
 5002181

#24257 06 gru 2016, 0:28

A czemu szef nie zainwestuje w ogrzewanie? &#128586;Ja w sumie tez w pracy marzne, bo jak na barze pracuje, tam sa drzwi wyjściowe na tyły i ludzie często na papierosa, główne wejście tez jest na wprost baru to jeszcze na dodatek grzejnik tam nie działa przy barze :shock:
Obrazek

#24279 07 gru 2016, 19:44

Ja tylko wpadam powiedzieć, że twoje dzieci mają super imiona [s]aż chce się być chrzestną[/s] <3 <3 <3

Awatar użytkownika
O mnie
#BLM
 goodaz#5250

#24282 07 gru 2016, 23:41

irie, bo raz nasz sklep jest za mały, a dwa stacja się nie zgadza. :/ No my mamy takie wielkie wejście, bez żadnych drzwi. Co prawda jesteśmy za ladą gdzie normalnie jest dość ciepło, ale no teraz to marzniemy. T.T Nasz szef najepiej do nas ostatnio "to weźcie się za pracę, nie będzie wam wtedy zimno" :lol:
To ten avek co robiłaś na telefonie? <aaaa>

pani Goldberg, dziękuję. ^^
- Morray "Trenches"

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡

medusa_gaze
 5002181

#24283 08 gru 2016, 16:18

Lol u mnie menedżerka to samo, jak komuś zimno. Teraz taki plus ze sweter możesz nosić (najlepiej świąteczny .-.), ale ja jeszcze nie kupiłam, bo głupie napisy były i trochę takie nie na miejscu :lol: sobota wolna, wiec sobie pójdę na zakupy :roll:
Tak, to ten awek z telefonu :-o
Obrazek

ODPOWIEDZ ]