You can’t spell wilderness without wild. - ekipa do nowego forum SL

Potrzebujesz administratora? Moderatora? A może poszukujesz grafików i koderów? Ogłoś się tutaj!
Awatar użytkownika

#63081 21 lip 2025, 15:57

Obrazek Obrazek Obrazek

Szukamy ekipy do budowy forum inspirowanego serialem „Untamed” (Netflix) - mrocznego thrillera osadzonego w Parku Narodowym Yosemite. Dzika, a zarazem piękna, przyroda, ukryte w dziczy sekrety, ludzie z przeszłością i granice, które tak łatwo przekroczyć... A dzicz jest po prostu dzika.

Czego szukam:
Współtwórców świata – ktoś, kto pomoże stworzyć spójną, ale ciekawą do gry przestrzeń. Nie potrzebujemy miliona miejscówek i wątków - bardziej napięcia, symboliki i tła, które pracuje na fajny klimat. A ten klimat naprawdę jest super.

Grafik / esteta / osoba od moodboardu – jeśli czujesz Yosemite: zieleń, mgłę, stare drewniane chaty i tajemnicze szlaki – to właśnie Ciebie szukam. Mogę zrobić tablicę na Pinterest, ale jednak nie jestem grafikiem, więc tutaj przyda się wsparcie.

Koder / techniczna dusza – tu w temacie bardziej ogarniam, myślę, że jestem w stanie stworzyć wygląd wspólnie z grafikiem. Jednak jeśli ktoś chciałby wesprzeć projekt w tej kwestii, to też zapraszam.

Moderatorzy / mistrzowie gry – najbardziej tego mi potrzeba, kogoś od porządku i kogoś od fabuły.

Co planuję:
Forum fabularne z nutą thrillera, dramatu, ale przede wszystkim na tle dzikiej przyrody. Nie będzie Starbucksa, będzie zawalona kopalnia złota, albo wodospad. Ciężko tu będzie grać pięknymi i bogatymi, chociaż na upartego może się da, ale za to te dramaty, bo w dziczy człowiek staje się dziki.

Akcja dzieje się we współczesnych czasach, na terenie parku narodowego. Jest pięknie, ale jest też dziko. Można grać strażnikiem parku, jakimś jego pracownikiem, albo zwykłym szaraczkiem z miasteczka, a nawet hipisem, którzy mieszkają tam na czarno...

Stawiam na mocne postaci, gęsty klimat, dużo przestrzeni na własne wątki. Tajemnice, które wychodzą po latach, dramaty, które toczą się w zaciszu, ale czasem ktoś przez przypadek się o nich dowie...

Szukam ludzi, którzy czują klimat. Którzy po przeczytaniu tego ciut chaotycznego zlepka pomyślą, kurde zagrałbym i mam na to pomysł.

Piszcie na priv, chętnie pogadam.

Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ ]