Wrócisz, niedługo się przekonasz
każda z was jest ze mną związana magicznym kontaktem, o której wiedzy nie macie lub macie znikomą; może nie jest to wieczysta przysięga, ale działa wystarczająco silnie;
- lubię główkowanie i modyfikacje mi nie przeszkadzają. Tak jak potencjalna chęć utarcia nosa, zemsty, pogardy i wszelkie zawirowania fabularne;
- relacje zarzucone poniżej mogą być mniej lub bardziej osadzone w przeszłości lub przyszłości (nawet jak się 'rozstaną', zakładam, że te kontrakty pozostaną i w ten sposób Henry się zabezpieczy przed potencjalnymi kłopotami od którejś z dziewczyn);
Nie ma mowy
Najważniejsze założenia damy serca nr 1:
- jesteś starsza
- jesteś moją przeszłością
- jesteśmy po rozwodzie (lub nie), ale rozstanie na pewno było dla mnie kosztowne i męczące
- interesuje cię motyw wiary
- przejawiasz zadziorność
- mamy dziecko
Aktualne
Serce z kamienia
Najważniejsze założenia damy serca nr 3:
- najwierniejsza i najbardziej oddana
- o pufkowym sercu
- pełna zaufania i może nawet naiwności w stosunku do mnie
- jesteś w zagrożonej ciąży ze mną; albo dziecko albo ty
Aktualne
Wszystko, czego chcesz
Najważniejsze założenia damy serca nr 5:
- jesteś piękna i zjawiskowa, fascynujesz mnie
- przestałaś mieć wybór; uzależniłem cię od siebie
- pozostajesz młoda i energiczna, udzielam ci pełnego wsparcia
- nie jesteś wierna, co bardzo mi nie odpowiada i lepiej bym się nie dowiedział
Aktualne
Nie potrzebuję twojej miłości
Najważniejsze założenia damy serca nr 6:
- nic do mnie nie czujesz, ale znalazłem sposób, żeby cię dopaść i przywiązać do siebie
- jesteś wyzwaniem i zwierzyną, na którą poluję
- chcę odebrać ci wszystko byś wiedziała, że tylko ja jestem po twojej stronie
- ode mnie zależy coś, co ma dla ciebie największą wartość, może być to los twojego ukochanego
Aktualne
~~~każda z was jest ze mną związana magicznym kontaktem, o której wiedzy nie macie lub macie znikomą; może nie jest to wieczysta przysięga, ale działa wystarczająco silnie;
- lubię główkowanie i modyfikacje mi nie przeszkadzają. Tak jak potencjalna chęć utarcia nosa, zemsty, pogardy i wszelkie zawirowania fabularne;
- relacje zarzucone poniżej mogą być mniej lub bardziej osadzone w przeszłości lub przyszłości (nawet jak się 'rozstaną', zakładam, że te kontrakty pozostaną i w ten sposób Henry się zabezpieczy przed potencjalnymi kłopotami od którejś z dziewczyn);
Nie ma mowy
Najważniejsze założenia damy serca nr 1:
- jesteś starsza
- jesteś moją przeszłością
- jesteśmy po rozwodzie (lub nie), ale rozstanie na pewno było dla mnie kosztowne i męczące
- interesuje cię motyw wiary
- przejawiasz zadziorność
- mamy dziecko
Aktualne
Serce z kamienia
Najważniejsze założenia damy serca nr 3:
- najwierniejsza i najbardziej oddana
- o pufkowym sercu
- pełna zaufania i może nawet naiwności w stosunku do mnie
- jesteś w zagrożonej ciąży ze mną; albo dziecko albo ty
Aktualne
Wszystko, czego chcesz
Najważniejsze założenia damy serca nr 5:
- jesteś piękna i zjawiskowa, fascynujesz mnie
- przestałaś mieć wybór; uzależniłem cię od siebie
- pozostajesz młoda i energiczna, udzielam ci pełnego wsparcia
- nie jesteś wierna, co bardzo mi nie odpowiada i lepiej bym się nie dowiedział
Aktualne
Nie potrzebuję twojej miłości
Najważniejsze założenia damy serca nr 6:
- nic do mnie nie czujesz, ale znalazłem sposób, żeby cię dopaść i przywiązać do siebie
- jesteś wyzwaniem i zwierzyną, na którą poluję
- chcę odebrać ci wszystko byś wiedziała, że tylko ja jestem po twojej stronie
- ode mnie zależy coś, co ma dla ciebie największą wartość, może być to los twojego ukochanego
Aktualne
Oh wow! Jesteście niesamowici! Poszło mi lepiej niż zakładałam i z tej euforii, przychodzę z kolejną postacią. Najnowszą z mojej kolekcji, choć może być znana z innego miejsca ;>
Postać jest w trakcie pisania, ale już ponad połowę mam! No i udało mi się złapać numer 4, a numer 2 potencjalnie zarezerwowana Ich nie wrzucałam więc powyżej!
Ale możemy być również czymś innym. Ciekawy/a? Więcej szczegółów!
Burza mózgów, potencjalne zmiany, dodanie poszczególnych elementów od siebie... wszystko jest mile widziane. Tak jak łączenie z innymi poszukiwaniami, relacjami czy wizjami!
Obiecuję wsparcie fabularne i techniczne, a także to, że stawiam na komunikację! No i mnóstwo dramatycznych zwrotów akcji, wybuchów, możliwość planowania zemsty, potencjalnych korzyści, no i... wiele więcej! A to wszystko w klimacie potterowskim, z domieszką różnych innych przypraw.
Bo wyobraźnia jest nieograniczona
Złapiesz mnie na discordzie - disaster69 lub na PW!
Oddaj się fantazji na Kołysance!