Od dziecka wpajano ci mnóstwo sennych marzeń.
Pani matka nasza ukochała cię całkowicie od pierwszego wejrzenia. Byłeś jej wymarzonym potomkiem, przyszłym godnym spadkobiercą wszystkiego, na co tak ciężko przez te lata pracowała. Byłeś dzieckiem cichym i uważnym, co przełożyło się na twoje obecne Ja. Miałeś wszystko, o co tylko poprosiłeś lub na co spojrzałeś.
Bo to T-Y zostałeś wybrany.
Ty miałeś poprowadzić Rockersów ku lepszej przyszłości i pokazać, że z nami należy się liczyć.
Ale nikt nie wie, co tam jest pod ciemnymi włosami. O czym myślisz i co zamierzasz.
A twoje zainteresowania? Ambicje? Twoje podejście do mnie czy Gereona? Przyszłe małżeństwo?
To już jest w twoich rękach. To wiesz doskonale.
Bo zostałeś przygotowany na swoją rolę. Rolę dziedzica.
Nadszedł twój czas.
Z ważnych informacji: rodzeństwo jest, ojciec zmarł we wrześniu 1981, narzeczona była z Carrowów, ale równie dobrze można to zmienić/znaleźć inną. Mamy też kuzynostwo z rodu Carrow, jest też mąż Caroline, czyli Rabastan na forum, więc będzie co grać i z kim 8)
Konto: istniał przez chwilę już brat Orpheus Rockers (pieszczotliwie znany jako Massimo i chciałabym, żeby imię Orpheus zostało)
Wizerunek:
Tamino (Tamino-Amir Moharam Fouad), bo najlepiej pasuje

Pomysłów mam dużo. Chęci jeszcze więcej. Zawsze pomogę i coś zaproponuję byśmy wszyscy dobrze się bawili