- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: natą. Chociaż na imię mi Natalia, to na forach nikt się tak mnie nie zwraca (przez poksa, miłość!)
O SOBIE: mam już dwadzieściaparę lat (bo nie wiem, kiedy znowu to zaktualizuję), nie jestem fanką rzeczy, których nie lubię, wink
ULUBIONA KSIĄŻKA: "Traktat o łuskaniu fasoli" Wiesława Myśliwskiego i seria o Harrym Hole Jo Nesbo
ULUBIONY SERIAL: GOT, gossip girl, house, reign, sherlock, big bang theory, ahs, lost, ale oglądam co tylko wpadnie do głowy, dużo jest takich, które od pierwszego do ostatniego odcinka obejrzalam
ULUBIONY FILM: Król Lew, filmy Lanthimosa, ostatnio Makbet został dla mnie najpiękniejszym filmem pod względem zdjęć (dalej jest),
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: niegdyś mówiłam, że tylko heavy metal, teraz słucham dużo klasyków z ubiegłego wieku, ostatnio pokochałam polskich wykonawców, którzy mają po 200 tys. wyświetleń na yt razem wziętych, no i w ogóle dużo pojedynczych piosenek i rapsy, odkryłam rapsy
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: regulaminach i wymyślaniu pokrętnych relacji
POMOGĘ Z: szybkimi grami, głupimi filmami, brzydkimi avatarami
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: sl
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Annapolis, Antonowo, Berrylane, Boston, Bristol, Brookhaven, BTB, Cityofangels Dreamy Seattle, Dzielnia, Fake-Life, Hope Valley, Jelonki, Lorne Bay, Monterey, Niedoliski, kilka razy NY, Selkiewo, Sopot, Toronto, UCLA, Young Volcanoes, Warszawa, White Oak, Wilamowo, na milionie innych pewnie też

AKTUALNIE GRAM NA: Lorne Bay
ULUBIONE WYGLĄDY: zawsze co innego, ale aktualnie
- - żeńskie: Kaia Gerber, Zoe Barnard, Courtney Eaton
- męskie: Ben Nordberg, Adrien Sahores