- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Ebony, Eboniaczem
O SOBIE: dwudziestoletnia studentka drugiego roku bezpieczeństwa narodowego we Wrocławiu. Trochę piszę, ale jak dotąd nie udało mi się skończyć ani jednej książki

ULUBIONA KSIĄŻKA: Pieśń Lodu i Ognia, Futu.re, Saga o Wiedźminie, Diabelskie Maszyny, Kroniki Wardstone
ULUBIONY SERIAL: Stranger Things, Gra o Tron, The Walking Dead, Breaking Bad, Skins, jest ich tyle, że nie potrafię wybrać ulubionego :/
ULUBIONY FILM: Incepcja, Pulp Fiction, wszelkie twory Marvela, Pan od muzyki
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: głównie rock, punk rock, pop punk, indie, alternatywa wszelkiego rodzaju
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: graifce, drobnym html w formie podpisów
POMOGĘ Z: avkami, gifami
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: SL/fantastyka/post-apo
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: sporo ich było, Mutanci, Miami, the 100, the wild hunt, Bristol, głównie SL, ale też nieco mniejsze fora z aktywnym MG <3
AKTUALNIE GRAM NA: Bostonie, the Leftovers, Vancouver
ULUBIONE WYGLĄDY:
Staram się nie powielać wyglądów przy tworzeniu kolejnych innych postaci, a więc trochę tego jest
- - żeńskie: Willa Holland, Phoebe Tonkin, Marie Avgeropoulos, Cobie Smulders, Cara Delevingne, Emilia Clarke, Kristen Stewart, Jennifer Lawrence, Adelaide Kane, Krysten Ritter
- męskie: Sam Claflin, Connor Franta, Ryan Gosling, Brett Dalton, Diego Barrueco, Josh Hutcherson, Francisco Lachowski, Rami Malek, Dominic Sherwood, Evan Peters, Max Riemelt, Daniel Sharman, Norman Reedus