Wyjdzie ze mnie forumowy dinozaur, ale jak już wyżej ktoś wspominał stare, fajne fora to muszę napomknąć o rewelacyjnym Cape Clear, któremu udało się utrzymać irlandzki klimat i małomiasteczkowość, ukocham za stworzenie czegoś podobnego
miasteczko - na jakim byście zagrali?
O mnie
retro barbie
Na świeżo po Ransom Canyon i Sterling Point baaaardzo chętnie zagrałabym na czymś małomiasteczkowym. Ale takim naprawdę małym i odludnym, niech duże miasto będzie naprawdę kawał drogi stąd. Może z dodatkowym ograniczeniem postaci przyjezdnych do tylko kilku? Nie zaglądam nikomu w wątki i niech każdy gra co chce, ale liczni biznesmeni i mafiozi jeżdżący bentleyami po Pipidowie Dolnym potrafią mocno nadszarpnąć klimat.
Wyjdzie ze mnie forumowy dinozaur, ale jak już wyżej ktoś wspominał stare, fajne fora to muszę napomknąć o rewelacyjnym Cape Clear, któremu udało się utrzymać irlandzki klimat i małomiasteczkowość, ukocham za stworzenie czegoś podobnego