Na jakim RPG byście zagrali?

Masz pomysł na RPGa, ale nie nadaje się to jeszcze do tego, aby nazwać to zapowiedzią? Chcesz zbadać, czy w ogóle ktoś byłby zainteresowany? Stwórz temat w tym dziale!
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#62870 27 mar 2025, 19:51

TVD❤️
1 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
I am dingle dangle scarecrow with a flippy, floppy hat...
Moje RPGi
Secrets of London
 missr.

#62871 28 mar 2025, 11:30

Z racji, że nadal przeżywam Wschód słońca w dniu dożynek - zamarzyło mi się coś w klimatach Igrzysk Śmierci. Bardziej początków (bliżej klimatom Ballady ptaków i węży) niż tych związanych z trylogią. Z faktyczną mechaniką losowania i ryzykiem śmierci postaci.
2 Obrazek

Awatar użytkownika
Podziękował(a): 1 raz

#62872 29 mar 2025, 13:11

Na jakimś Pokemonowym, tylko ze stałą fabułą. Jak do tej pory wszystkie co spotkałem, mają tylko - MG zrobi ci byle jaką fabułę w jakich czasach chcesz i grasz w większości solo. Tak więc z chęcią bym ograł jakieś poksy
1 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
Siedzę na forkach i męczę ludzi moimi postami, o ile nie męczy mnie w tym czasie życie.
 agnis.

#62881 16 kwie 2025, 12:18

Urban fantasy w małym polskim miasteczku. Czy to w klimatach słowiańskich, wiedźm, szeptuch, starych bogów, a może nawet wampirów, wilkołaków i czarodziejów. Po prostu chce mi się popisać o kupowaniu hotdoga z żabki z fantastycznym twistem
4 Obrazek

Awatar użytkownika
Podziękował(a): 1 raz

#62884 18 kwie 2025, 18:17

cuks pisze:
25 mar 2025, 11:25
Totalnie grałabym na jakims małym miasteczku w PL - może nawet wzorowanym na Ranczo. Babcie sprzedające na bazarku, kolejki do jedynej przychodni, małe biznesy i problemy całej tej społeczności <3
Może jest więcej chętnych i uda sie coś zadziałać w tym temacie?
podbijam i chętnie pomogę z tematem!
2 Obrazek