Na jakim RPG byście zagrali?
O mnie
Próbuję być odpowiedzialna, ale jakoś mi nie idzie
Moje RPGi
Nowy Orlean
Czas już na zimowy sen Potem pisać będzie lżej
[ Prezentacja ]

TVD 

1

O mnie
wracam po latach przerwy
Moje RPGi
szczęścia szukam
O mnie
guten morgen, willkomen meine damen und herren
Moje RPGi
auf keinen fall
Pomógł(a) : 1 raz

Fakt, ale za czymś polskim też tesknie. Byleby to jakieś super szablonowe nie było. Chociaż mam wrażenie, że nic innego w sf nie przechodzi.
Ten Londyn też cudnie brzmi.

+ kiedyś ktoś rzucił pomysłem i się sama napaliłam na to na tyle, że chciałam tworzyć Waszyngton i coś z polityką, ale nigdy nie ruszyło.. Może ktoś coś jednak?
A mnie się marzy polskie miasteczko z kryminałem w tle. Może coś w Zakopanem, halny i te sprawy, byłoby super, nawet bym mogła swoją cegiełkę przyłożyć do takiego projektu.
1

O mnie
Kocham pisać.
Moje RPGi
Cottonwood Falls
[ Prezentacja ]

O tak, jestem za Edynburgiem, bo kocham to miasto

I gdybym miała jeszcze coś zaproponować, czego nie było, to Stambuł.
1

O mnie
tworzę avatary i znowu dałam się wkręcić w forko
Moje RPGi
zarządzam bazarem z avatarami
+ klimaty the 100"The Society" to netfliksowa teen drama osadzona w dystopijnych klimatach. Fabuła skupia się na losach grupki nastolatków, która próbuje przetrwać w replice swojego zamożnego miasteczka. Uprzywilejowani bohaterowie niezbyt sobie w niej radzą, bo zostali pozostawieni sami sobie. Nie ma tam żadnych dorosłych. Muszą więc od podstaw budować fundamenty społeczeństwa, szukając jednocześnie sposobu na powrót do swojej rzeczywistości.

5

Moje RPGi
void - River, Haraedo - Klaus, Artemida - Lawendowa Łapa, Riverdale - Menschenfresser, Bazyliszek
[ Prezentacja ]

Szkoła dla "potworów" I innych istot magicznych. Wampiry, wilkołaki, wróżki... z artami. I w ogóle forum o jakiejś lekkiej mechanice.
1

O mnie
Moja obecność na PBFach jest już pełnoletnia. W wolnym czasie pomagam leczyć zwierzątka.
Moje RPGi
Czarodzieje
Czasami zjawiam się znikąd.
Podbijam jeszcze raz bo skończyłam kolejną część i totalnie grałabym

Astrologowie ogłaszają czas kwarantanny.
Aktywność PBFowiczów zwiększa się.
Aktywność PBFowiczów zwiększa się.
O mnie
turlaj dropsa
Moje RPGi
dajcie małe miasteczko
chwilowo niedostępna
Totalnie grałabym na jakims małym miasteczku w PL - może nawet wzorowanym na Ranczo. Babcie sprzedające na bazarku, kolejki do jedynej przychodni, małe biznesy i problemy całej tej społeczności
Może jest więcej chętnych i uda sie coś zadziałać w tym temacie?

Może jest więcej chętnych i uda sie coś zadziałać w tym temacie?