Dział stworzony z myślą o użytkownikach Edenu oraz o możliwości skontaktowania się z administracją. W tym dziale możesz ubiegać się o aktualizację profilu, wziąć udział w bieżących ankietach i dyskusjach dotyczących bezpośrednio spraw forum.
Jestem częścią układu, jedną z gwiazd w galaktyce. Zgubiłam duszę i mam dwie pomocne dłonie. W lewej ręce trzymam pióro tworzenia, a w prawej nożyczki niszczenia.
Wizerunków tematycznych/rysunkowych po prostu nie ma czy jest błąd z ich listą? Bo pamiętam, że na poprzednim Edenie były, więc trochę mnie zdziwiło, że przywitała mnie pusta strona.
Jestem częścią układu, jedną z gwiazd w galaktyce. Zgubiłam duszę i mam dwie pomocne dłonie. W lewej ręce trzymam pióro tworzenia, a w prawej nożyczki niszczenia.
Ponadto scrollbar pojawia się przy opisach forów:
Google Chrome, 1366x768
Pominę kwestię, że standardowy scrollbar wygląda biednie.
Dziwnie wyświetlają się obrazki, gdy szuka się swoich postów, np:
Totalnie nie wiem od czego zależy, kiedy pojawi się obrazek, a kiedy pojawi się link...
And don't believe the narcissism when everyone projects and expects you to listen to 'em. Make no mistake!
Znowu ja, znowu z Berrylane. Tym razem zepsuło mi się po całości, zostały tylko puste tablice, a cały tekst poszedł na dół. Pierwszy post jest ścianą tekstu. Może to wina mojej przeglądarki (Chrome), może nie, ale wolę zgłosić, niż żałować.
to wtedy całą zawartość strony z tego linku przeglądarka wyświetli.
Ale jeśli tam będzie coś w stylu "?p=NUMEREK", to ten link już nie zadziała i się HTML w przeglądarce posypie.
Jeśli nadal będziesz miec problemy z wyświetlaniem tekstu, napisz mi na pw.
W bazie, kiedy najeżdża się na gwiazdkę, czasami jest jako "przeczytaj recenzje" a czasami jako "zobacz reklamę". I kursor serio jest na tym, ale screeny go nie łapią.
Nie wiem czy to u wszystkich czy u mnie, ale odznaka za cztery lata, która pokazuje się na moim profilu nie ma obrazka. Miejsce jest, opis jest, babeczki zabrakło.
Nie wiem czy to u wszystkich czy u mnie, ale odznaka za cztery lata, która pokazuje się na moim profilu nie ma obrazka. Miejsce jest, opis jest, babeczki zabrakło.
Hej! Mieliśmy małe problemy techniczne z tą konkretną odznaką, jednak już powinno wszystko śmigać <3