Dyskutujemy o tym w administratorskim gronie i jak dojdziemy do wspólnego rozwiązania, damy znać :)_Dziwny_ pisze:Hej, chciałbym poprzeszkadzać trochę w tym dziale składając propozycję by zmienić zasadę wyświetlania tematów w dziale Okiem Edenu. W tej chwili wyświetlają się one zgodnie z numerologią, jednak to trochę bez sensu, ponieważ na dobrą sprawę gracze będą poruszać tylko te najnowsze tematy, a stare zostaną zapomniane. Jeżeli ktoś napisze post w temacie np #1 (2015 rok) to na dobrą sprawę jedynymi sposobami by zobaczyć iż temat został poruszony na nowo, jest "wyhaczenie" postu w tym miejscu lub tam, gdzie możemy podejrzeć jakie mamy nieprzeczytane posty, jednak co jeśli wyczyścimy wszystkie, żeby się to nie świeciło? Nie zobaczymy, że jakiś temat został odkopany.
Mamy przecież listę tematów w oku edenu, gdzie są one ponumerowane zgodnie z kolejnością, więc może niech w samym temacie wyświetlają się one zgodnie z tym, czy były nowe posty czy nie? Według mnie mogłoby to zwiększyć aktywność w samym dziale, a dyskusje na tematy poruszane kiedyś, mogłyby dostać nowe życie i zostać przedyskutowane na nowo w odniesieniu na dzisiejsze obserwacje/doświadczenia?
Na wxv jest taka opcja, ale nikt nie korzysta z takiej strony portalowej - wszyscy ją wyłączają. Eden jest forum o pbfach, a nie portalem o pbfach, dlatego nie rozważamy włączania takiej opcji, który zresztą jest bardzo niewygodny dla użytkowników - szczególnie na przemo.Anwise pisze:Hej! Jestem tutaj nowy. Trochę poszperałem po waszym forum i przyszła mi do głowy propozycja. Być może już ją rozważaliście, ale nigdzie takowej nie widzę. Mianowicie, stworzenie portalowej strony dla Edenu, która byłaby czymś podobnym jak na yggdrasilu lub visionlighthouse. Nie wiem od strony technicznej ile taki portal potrzebuje pracy, ale ktoś mi mówił, że da się taki portal uaktywnić z panelu administratora.
Wydaje mi się, że to fajna sprawa i przyjemny bajer, który podnosi profesjonalizm danego miejsca.
Ah i mam pytane bezpośrednio do administracji. Czy jest możliwa współpraca między wami a portalem nie związanym z pbfami? Jeżeli tak, proszę o odpowiedź tutaj
Współpracujemy jedynie z portalami o grach tekstowych (którymi są m.in. pbfy), grami tekstowymi nie będącymi pbfami oraz różnymi blogami z kodami oraz avatarami (czyli pomocą techniczną potrzebną na forach). Współpraca z portalami o innej tematyce zwyczajnie się nam nie opłaca, ponieważ nie dojdziemy wtedy do żadnych nowych graczy.