Kontakt z administracją
O mnie
Jestem częścią układu, jedną z gwiazd w galaktyce. Zgubiłam duszę i mam dwie pomocne dłonie. W lewej ręce trzymam pióro tworzenia, a w prawej nożyczki niszczenia.
Pomógł(a) : 4 razy

Chyba umknęło po niefortunnej zmianie strony w temaciefassylover pisze: ↑05 gru 2020, 9:22HejIstniałaby możliwość uregulowania częstotliwości podbijania tematu z reklamą? Np. kilka dni albo tydzień między newsami?

O mnie
Jestem częścią układu, jedną z gwiazd w galaktyce. Zgubiłam duszę i mam dwie pomocne dłonie. W lewej ręce trzymam pióro tworzenia, a w prawej nożyczki niszczenia.

O mnie
Ta dziwna ciocia, przed którą ostrzegała cię rodzina.
Moje fora
Sacred28

Ja czytając nowe posty w tym temacie zauważyłam, że fassylover ma dwie odznaki - uczestnik jednego konkursu i uczestnik dwóch konkursów. Coś mi mówi, że powinna mieć jedną?
Poprawione!
~Nori
Poprawione!
~Nori

Dzień dobry. Ja bym chciała poprosić o usunięcie z reklam sci-fi całego tematu z marvel: bright times
Usunięte!
Nori
Usunięte!
Nori
O mnie
rzuciłam pbf'y po raz drugi
[ Prezentacja ]
A ja (pewnie nie tylko ja) bym chciała wiedzieć czy jest jakiś plan na dalsze istnienie Edenu, bo jak na razie to nawet adminów ponownie nie widać 

Moje fora
Story of Magic, Hope Valley
Twoje zachowanie jest co najmniej śmieszne, by nie powiedzieć żałosne. Odeszłaś sama z administracji Edenu i teraz szkalujesz: ta wiadomość i "dajcie mi dobre forum o pbf'ach" jest dobrym przykładem.
Eden zawsze w dużej mierze miał jedną funkcje, był punktem informacyjnym o nowych PBFach, gdzieś gdzie administracja może zamieszać aktualizacje etc. I Eden dalej tą funkcje spełnia. Nie musi być zawalony co chwilę konkursami, milion nowych postów każdego dnia. Administracja wrzuca w nowe reklamy, akceptuje wizerunki do spisu z formularzy, wszystko działa pod tym względem... po co ma być ich widać? Od zawsze Eden ma fazy mniejszej aktywności userów - większość się głównie ogranicza do czytania i szukania sobie jakiegoś forum do pogrania, co w tym złego?
Miłego dnia i powodzenia w szukaniu osoby, która ci da dobre forum o PBFach :*
Lately, the whole idea of 'living' hasn't been that desirable to me.
Szukajki: 1. I'm aggressive and you know it
2. Z rodziną najlepiej na zdjęciach...
O mnie

Hej Vayner! Dzięki za wiadomość. Przykro nam, że masz tak słabą pamięć i nie pamiętasz jak wygląda nasza sytuacja, mimo że minęło dopiero około miesiąca jak od nas odeszłaś. Nie musisz się o nic martwić, sytuacja się stabilizuje i tak jak wcześniej było Ci przekazywane, z początkiem roku nasz czas się przeoeganizuje. Pozdrawiamy i przypominamy, że masz do nas kontakt, a próby rozpętania dramy są całkowicie zbędne.
~Administracja
~Administracja
O mnie
rzuciłam pbf'y po raz drugi
[ Prezentacja ]
Nie przyszłam tu rozpętać dramy :) chcialam po prostu wiedzieć jak się sprawy mają i czy wszystko idzie do przodu, to co miało iść, Nori, bo pamiętam, że miało się zmieniać po Nowym Roku, ale już siedzę ciuchutko i się nie odzywam. Dziękuję za odpowiedź i czekam w takim razie na wszystko <3
O mnie
Ta dziwna ciocia, przed którą ostrzegała cię rodzina.
Moje fora
Sacred28

1) Propozycja: zamiast łapek w górę i w dół w dziale ocen o wiele bardziej przydałyby się one w dziale Okiem Edenu, żeby zamiast cytowania czyjegoś posta i pisania „zgadzam się hehe” można było po prostu klepnąć kciuka.
2) Czy skoro dało się dodać takie łapki, to może dodajcie jeszcze „dziękuję”? I włączcie to w działach gdzie sobie nawzajem pomagamy, wrzucamy kody i tak dalej. <3 Takie podziękowania za podpisy i avki na pewno zmotywowałyby ich twórców i pokazały im, że robią je dla kogoś kto się z nich cieszy i chętnie korzysta.
Takie o, drobne sugestie wrzucam.
2) Czy skoro dało się dodać takie łapki, to może dodajcie jeszcze „dziękuję”? I włączcie to w działach gdzie sobie nawzajem pomagamy, wrzucamy kody i tak dalej. <3 Takie podziękowania za podpisy i avki na pewno zmotywowałyby ich twórców i pokazały im, że robią je dla kogoś kto się z nich cieszy i chętnie korzysta.
Takie o, drobne sugestie wrzucam.

Moje fora
Story of Magic, Hope Valley

Chyba bym tę ramkę z pomocą przeniosła wyżej, nad linki z prezentacją i warsztatami, będzie chyba estetyczniej wyglądało moim zdaniem <3 Taka ma sugestia <3
Lately, the whole idea of 'living' hasn't been that desirable to me.
O mnie

Proponuję archiwizację tego tematu i założenie nowego ze względu na sporą liczbę stron. Warto byłoby wyeksponować ten temat, aby był widoczny na głównej stronie
Czy porozmawialiście już o podbijaniu reklam, o czym pisałam kilka postów wyżej?

Czy porozmawialiście już o podbijaniu reklam, o czym pisałam kilka postów wyżej?