Autor: Sophie Hastings
Sophie urodziła się jako drugie dziecko państwa Hastings – pierwszy był chłopiec. Ponieważ dzieli ich niewielka różnica wieku, początkowo Soph nie była lubiana przez brata. Dopiero gdy urosła na tyle, by mogli razem biegać po podwórku i bawić się w wojnę albo ścigać zdalnie sterowanymi autami, chłopiec uznał, że nie taka siostra zła, jak mogłoby się wydawać.
Nasi rodzice są prawnikami i powodzi nam się dobrze. Mimo to znamy wartość pieniądza, bo mama i tata zachęcali nas do różnych prac – ja nadal bawię się czasem w nianię dzieciaków z sąsiedztwa. A Ty? Tego nie wiem, bo nie mam tak szczegółowych wymagań. Wszystko, co ważne i dotyczące rodziny, znajdziesz w mojej karcie, a resztę pozostawiam Tobie. Zależy mi na tym, żeby dobrze Ci się grało.
Dodatkowe informacje
- Brat (imię pozostawiam Tobie) powinien mieć minimum 19 lat. Górna granica to 21, ale możemy negocjować.
- Celowo omijam w dotychczasowych grach informacje o tym, czy mieszkasz jeszcze z nami – zadecyduj o tym samodzielnie.
- Chciałabym, żebyśmy mieli dobre kontakty. Wiadomo, czasem sobie ciśniemy, jak to w rodzeństwie, ale możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji.
- Rodzice wysyłają mnie na prawo, Ciebie pewnie też próbowali. W Twojej gestii zostawiam to, czy im się udało.
- W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam na PW! :liv: