Na jakim forum byście zagrali?
O mnie
22-letnia studentka mikrobiologii. Zapalony RPGowiec z ponad 10 letnim stażem w temacie, twórca LARPowy na największych konwentach w Polsce, wychowawczyni na obozach fabularnych dla dzieci i młodzieży.
Moje fora
tworzę Jawię, czekam na Omen oraz Rising
obecna

Ja czekam na jakieś forum oparte o Percy'ego Jacksona. Zagrałabym sobie heroskiem. :<
O mnie
Jestem tą dziwną ciocią przed którą ostrzegała cię rodzina
Moje fora
Magic Lullaby, Raashtram

Treść posta usunięta na prośbę administracji reklamowanego forum. Jego projekt nie został jeszcze przedstawiony publice i właściciele forum nie wyrażają zgody na promowanie go przed oficjalną zapowiedzią.
- Bandito
Edit
Robi się forum z obozem herosów, znalazłam w katalogu forumpolisza. Pewnie niedługo pojawi się zapowiedź.
- Bandito
Edit
Robi się forum z obozem herosów, znalazłam w katalogu forumpolisza. Pewnie niedługo pojawi się zapowiedź.
O mnie
jestem wredna
Moje fora
i mam rangę naczelnego założyciela na rosemoor

Ja to bym zagrała na jakiejś polskiej wsi! Coś ala Antonowo! 

Moje fora
San Jose

Polska wieś, polskie miasto, polska wiocha nad jeziorkiem.. po prostu coś w Polsce <3 Jestem za!
O mnie
Skończyłam zawodówkę na kierunku zmywak
Moje fora
Jestem adminka na Zmywaku
uniwersytet alabama i bractwa :*
O mnie
Na pbf'ach siedzę od 2016 i ciągle mi mało
Moje fora
Czaro, NY
Mi się marzy średniowiecze. Konflikty między królestwami, układy rodzin królewskich, rycerstwo... Ach 

http://newyorkpbf.pl/viewtopic.php?p=32313#32313
Bardzo serdecznie zapraszam tutaj, będzie fajnie, obiecuję!
Bardzo serdecznie zapraszam tutaj, będzie fajnie, obiecuję!

Moje fora
OMEN
Więzienie męsko-damskie z dwoma blokami.
Żeby ułatwić ludziom wybieranie, za co mogli tam trafić można by wymyślić jakąś koncepcje nie krążącą wokół realnych praw i przewinień. Równie dobrze mogłoby to być międzygalaktyczne więzienie dla pojmanych z ulicy "ludzi" a zarządem i klawiszami byłaby jakaś kosmiczna rasa czy coś.
I tak by tych ludzi badali, testowali, obserwowali w tylko sobie wiadomym celu. Ciągle dochodziliby nowi bo "starzy" by umierali. A ludzie by myśleli, że zostali odesłani do domu za dobre sprawowanie.
I robiliby zawody, w których ludzie musieliby/mogliby uczestniczyć żeby coś dostać
(jak w igrzyskach śmierci)
Żeby ułatwić ludziom wybieranie, za co mogli tam trafić można by wymyślić jakąś koncepcje nie krążącą wokół realnych praw i przewinień. Równie dobrze mogłoby to być międzygalaktyczne więzienie dla pojmanych z ulicy "ludzi" a zarządem i klawiszami byłaby jakaś kosmiczna rasa czy coś.
I tak by tych ludzi badali, testowali, obserwowali w tylko sobie wiadomym celu. Ciągle dochodziliby nowi bo "starzy" by umierali. A ludzie by myśleli, że zostali odesłani do domu za dobre sprawowanie.
I robiliby zawody, w których ludzie musieliby/mogliby uczestniczyć żeby coś dostać
(jak w igrzyskach śmierci)